frumattssons.blogg.se

En blogg om alla mina små tankar och funderingar

Om störighet del 3

Publicerad 2012-10-09 21:01:00 i Allmänt,

And the list goes on...

11. Folk som har solglasögon inomhus, bara för att de tycker att det ser coolt ut. Okej, såhär är det: det ser inte ett dugg häftigt eller tufft ut, bara efterblivet! Vi andra tror liksom inte att du är en megakändsuperkändissuperstar som måste vara lite hemlig bara för att du har solbrillor inne, det enda du någonsin kommer att vara känd för, din loser, är att DU ÄR DEN DÄR TÖNTEN MED SOLGLASÖGON INOMHUS! Så det så.

12. Människor (läs: osäkra tonåringar som bara spelar tuffa) som måste skryta om hur fulla de var i helgen. Det är liksom ingen stor bedrift att bli dyngrak, det klarar vem som helst av bara man har tillräckligt med alkohol att hälla i sig och en plats att utföra ”experimentet” på. Och det roliga är att hur ”jävla fulla” de än blev på fulsprit och hur mycket de än däckade i en buske efter att ha haft det obligatoriska fjortisbråket med pojkvännen/flickvännen samt tappat mobilen, kanske snott en cykel och sedan suttit och lipat längs vägkanten i för kort kjol/för stora hiphopbyxor för att "hela världen är sååå jävla orättvis och alla är dumma i huvudet och för att Adam/Fia i 9A inte är kära i dem" så kommer de ALLTID ihåg exakt på promillen hur mycket de druckit. Öh? Då var du nog inte så vidare dragen om du kan räkna upp exakt allt du drack. För det är så de verkar göra, de där små härliga knattarna.

13. Vuxna normalbegåvade (trodde jag) människor som tror att varenda kotte de träffar på ”seriösa dejtingsidor” på internet är ”den stora kärleken”. Och därför förlovar sig jättesnabbt, skriker ut till hela världen (alltså skriver på Facebook) hur mycket de älskar sin snuttepluttgullenos och att de minsann ska vara tillsammans hela livet för det de har, det är ÄKTA KÄRLEK, planerar barn (i vissa oturliga fall blir gravida) och går på husvisningar och… Gör slut inom två månader. Och sedan börjar om exakt likadant igen, hela tiden. Softa ner för fan.

14. Timmy Lamm. Barnprogrammet från helvetet. Släng in en dvd med Timmy och hans äckliga kompisar i ett förhörsrum och det kan knäcka vem som helst, till och med jag hade erkänt mord efter fem minuters tittande på det lilla aset. Timmy är alltså ett litet lamm som med sina kompisar Ankan, Hunden, Grisen, Katten, ja ni fattar, lallar runt och upplever små äventyr. Hade säkert varit himla trevligt om det inte vore för att ALLA lider av grav språkstörning och har dålig finmotorik. Det typ enda de jävla djuren gör är ju att hoppa upp och ner och säga bääää, kvack, vovvov, nöff eller mjau beroende på djur. Så meningslöst och tråkigt att jag dör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela