frumattssons.blogg.se

En blogg om alla mina små tankar och funderingar

Om överraskningar

Publicerad 2012-09-22 21:31:44 i Allmänt,

Hahaha, nej detta är såklart ingen töntig modeblogg, ni skiter väl fan i vad jag har för kläder på mig (men oftast är det jeans och svart linne, anteckna gärna detta för framtida bruk). Men idag kände jag att jag ville bjuda på en liten surprise så jag tvingade med mig lillebrorsan Chrille ut i vår kohage för att hjälpa mig med lite foton. Varsågoda, hoppas ni får en trevlig lördagskväll! Själv ska jag äta lite gott och somna i soffan, roligare än så blir det inte.
 
 
Dagens ladugårds-outfit:
Randig luvtröja från H&Ms killavdelning (gött att kunna köpa kläder i storlek S för en gångs skull, bara därför man handlar på killavdelningen ju)
Svart boxarlinne från Cubus
Bruna mjukisbyxor från GeKås i Ullared (de läckra vita strecken som liksom "gör" hela outfitten är målarfärg, förmodligen från ByggMax)
Gröna Tretornstövlar med lite kobajs på från Börjes i Tingsryd (den uppmärksamme ser även att jag knutit dubbelknut på snörena, så jävla modernt och trendigt!)
Tjuren heter Gustav och är vår egna avelstjur av rasen limousin, han är naken och gillar att äta gräs och ligga med sina 20 tjejer i hagen.

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2012-09-22 21:39:51

Haha du e ju för go! Trevlig lördagskväll till dej med!

Svar: kunde inte låta bli... ;)
Martina

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-09-22 23:48:07

Amen guuud så snyggt!!!! Så tragiskt att Börjes har stängt på söndagar, annars skulle jag hänga på låset imorgon för att få tag på likadana stövlar! To die for helt klart ;)

Svar: Javisst är de sjukt läckra!!! Jävla Börjes, "Alltid lågpris - aldrig lockpris" JA I ALLA FALL SEX DAGAR I VECKAN!
Martina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela