frumattssons.blogg.se

En blogg om alla mina små tankar och funderingar

Om störighet del 4

Publicerad 2013-03-07 17:32:47 i Allmänt,

Ja, det finns fler saker som jag stör mig på...

16. Föräldrar som tror att just deras avkomma är världens gulligaste, bästa, felfria, lydiga lilla snuttebarn som ALDRIG NÅGONSIN kan göra fel. Och som dessutom tror allt detta på fullt allvar och gärna skryter om barnets alla färdigheter som man ändå vet är lögn.  Ha. Ha. Ha. Skaffa lite självdistans, vakna och inse sanningen: alla ungar är vidriga små monster ibland (i vissa perioder mest hela tiden) även din egna lilla rosenknopp. Åh, pinsamma människa!

 17. Människor som är rädda för precis allt! Stort som smått. Och så till den milda grad att det nästan begränsar deras liv. Nej, datorn sprängs inte i luften om du råkar klicka fel en gång, lite baciller är inget farligt, det står inga mördare ute i din trädgård bara för att solen gått ner och du är mörkrädd, bara för att folk vågar göra saker som du tycker är livsfarligt (typ klättra i träd) så kommer de inte ramla ner och dö, alla djur är inte ute efter att bita/riva/sparka dig om du skulle råka träffa något och bara för att du är trygghetsknarkare så ska inte alla andra människor hindras från att leva ut sina drömmar och göra verklighet av sina affärsidéer.

 18. VISSA (många!) personer på lokala loppissidor på Facebook. Nej, jag vill inte sälja mitt löparband till dig för 1000 kr när jag begärt 2000 kr några dagar tidigare. Jag tar inte heller ditt bud på 700 kr veckan senare och inte heller vill jag byta det mot din femhundring ytterligare några dagar efter det. Fatta. Jävla puckade människa! Och så finns det även de som prutar på grejer som kostar 50 kr. Liksom, hallå? Jag lägger inte ut några trasiga och skabbiga grejer till överpris på de här sidorna, utan bara saker jag kan sälja med gott samvete och som jag själv skulle kunna tänka mig att köpa, men ändå tror folk att hela världen går under om de får betala 50 kr för en nästan ny och typ oanvänd grej istället för 40 kr. Men det är inte slut där, åh nej! Många vill till och med att man ska köra hem grejerna till dem också. Vissa har verkligen ingen skam i kroppen.

 19. Folk som tror att deras gamla rosthög till bil plötsligt förvandlas till en fräsig Ferrari bara för att de sätter på ”flashiga” fälgar och klistrar fast gula och fula emblem med stegrande älgar. Behöver jag säga mer?

 20. Folk som stavar som krattor, skriver "dom" och sitter inne med syftningsfelen från helvetet. Men allra värst är de som SÄRSKRIVER! Det heter inte ”vår känslor”, ”fågel sång” eller ”morgon promenad”. Skriv ihop! Skärpning för helvete! Och samma sak med människor som tycker att man har en viss ”chans” att få cancer eller att det finns ”risk” att man vinner på Lotto. Fattar ni inte skillnaden? Blir så irriterad på det här att jag blir galen!

Bäst att avsluta dagens lista nu, innan jag blir alldeles för uppretad och arg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela